Hur Till Flytta Avalon JBL Högtalare

The Avalon är flaggskeppet sedan av Toyotas linje. Det har producerats sedan 1994 och har en 268hp V6 motor. Den Avalon har också en stereo och högtalare från JBL. Om du funderar på att uppgradera stereo, ersätter de gamla högtalarna, eller skicka dem för reparation, måste du veta hur man tar bort dem. Det är faktiskt ganska lätt att göra själv och kräver mycket få verktyg. De flesta av talarna är placerade bakom dörrpanelerna, medan subwoofern är inrymd bakom baksätet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Pry verktyg
10mm ratchet
Visa fler instruktioner
Demontering av främre och bakre högtalarna
1

Lokalisera skruvarna i dörrpaneler, som kan hittas längs omkretsen av panelen. Skruva dessa och samla dem på ett säkert ställe.
2

Haka bända verktyget under panelen omkrets, och bänd mot dig själv. Det kommer att finnas ett klickljud som panelen klipp ur. Gå runt panelen och göra detta tills du har tagit bort hela luckan. Ställ panelen åt sidan.
3

Leta skruvarna runt omkretsen av högtalaren och ta bort dem genom att skruva moturs. Sätt skruvarna i ett säkert ställe, inte tillsammans med högtalare dörrpanelen skruvar.
4

Leta kabelnätet som förbinder högtalarkablarna. Detta borde vara en liten plast enhet som kan dras isär genom att trycka ner den övre och samtidigt dra de två delarna från varandra.
5

Upprepa steg 1-4 för varje främre och bakre högtalarna dörr . Addera Ta bort den bakre Subwoofer
6

Leta talaren lock, bakom baksätet. Detta är den stora kåpan som sträcker sig över hela utrymmet bakom baksätet. Bänd ut den med fingrarna tills du hör ett klick när locket kopplar. Använd pry verktyget om fingrarna inte fungerar.
7

Dra luckan ut så mycket du kan. Nå inuti och hitta ledningsnätet. Denna plastpluggen håller bromsljus och ledningar högtalare. Koppla ur kontakten på samma sätt som de övriga kablage.
8

Dra luckan ut helt.
9

Leta där subwoofern är monterad. Du kan känna igen det som den stora högtalaren är monterad på en plastram. Du kan ta bort hela den här enheten genom att först skruva loss de 4 infällda skruvar. För detta använder spärren.
10

att ta bort högtalaren, skjut hela enheten åt sidan, samtidigt som du drar ut mot dig själv på andra sidan. Skjut sedan enheten på annat sätt arbetar högtalaren fram och tillbaka tills den kan dras ut helt.
11

Koppla högtalarkablarna genom att klicka och dra kablaget isär.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131241.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.