Hur installerar jag en omkastare på en VW 1.8T?

Den 1.8T är en turboladdad fyrcylindrig motor som har använts i en mängd olika VWs och Audi. Denna motor är kraftfull och pålitlig. Den 1.8T använder en fördelningsventil (även känd som en övertrycksventil) monterad på fördelaren som är utformad för att frigöra lufttrycket i intaget när avtryckaren lyfts eller inte används. De 1.8T kan drabbas av en läckande avledarventil, vilket minskar turbotryck och makt. Du kan byta ut den gamla ventilen med en ny i ett par steg. Saker du behöver
Medium platt skruvmejsel
Tänger
Hylsnyckelsats och spärrfunktion (vissa modeller) katalog Tin snips (tillval) katalog ersätter avledarventilen
Visa mer Instruktioner
1

Öppna huven. Ta bort plastkåpan motorkåpan genom att vrida fästena 90 grader så att de dyker upp. Dra bort luckan från motorn och ställ den åt sidan. På nya VW Skalbaggar är locket avlägsnas genom att först ta två trim lock över två 10-mm bultar. Ta bort skruvarna med en sockel, skjut locket framåt och uppåt.
2

bort Turbo Boost slangen från avledarventilen. Dessa kommer att hållas med slangklämmor, beror den stil som på modellen. På några du pressa bara klämmorna med tången och skjut dem slangen. Andra modeller använder en crimp klämma som behöver bändas öppen med skruvmejseln. Du kan också klippa klämma med tenn snips.
3

Ta bort vakuumslangen som fäster till toppen av avledarventilen. Ta slangen med händerna och dra bort det genom att vicka den fram och tillbaka.
4

Lossa klämman längst ned på ventilen med platt skruvmejsel. Om den använder en crimp klämma, RemoveIT på samma sätt som enligt steg 2. Ta avledarventilen.
5

Installera nya avledarventil. Dra åt klämman vid basen med skruvmejseln. Om klämman var en crimp-stil, ersätta den med en vanlig skruv klämma.
6

tillbaka vakuum linjen på toppen av omkastare genom att skjuta det på, se till att den sitter stadigt. Installera om uppsving slangen. Återanvända gamla klämman eller installera en ny skruv klämma om det används en crimp klämma. Sätt tillbaka motorkåpan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131084.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.