Hur Rengör Variable Clutch på en golfvagn

Golfbilar kräver lika mycket underhåll som motordrivna annat fordon, men på grund av den särskilda karaktären av deras användning, de flesta människor tenderar att ignorera montering mekaniska och prestanda förrän det är för sent. Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att hålla din golfbil igång med maximal effektivitet är att regelbundet rensa ut den rörliga kopplingen. Kopplingen spelar en viktig roll i regleringen av motorn och däcken när du använder din golfbil. Hålla den ren kommer att öka hastigheten och bränsleeffektiviteten och samtidigt förlänga livslängden på ditt fordon. Saker du behöver
Tandborste
sandpapper
SAE 30 olja
Rag
Hub avdragare (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Exponera kopplingen genom att antingen ta bort locket drivenheten eller genom att öppna bagageluckan beroende på modell av golfbil.
2

Ta bort kopplingen från motorn. Kopplingen kan tas bort för hand med lite nyfikna, men det är mycket lättare att ta bort med hjälp av en hubb dra verktyg som kan köpas på någon bil affär. Addera 3

Använd din tandborste att noggrant skrubba kopplingen ren från smuts och skräp. Använd en fuktig trasa för att gnugga ner hela kopplingen när du har lossat något skräp med tandborsten. Du kanske vill använda vissa sandpapper för att rensa ut insidan av kopplingen också.
4

Smörj botten av kopplingen med hjälp av SAE 30 vikt olja. Byt ut kopplingen när den är välsmord, och se till att huven är ordentligt stängd eller föraren täcker säkert anbringas på nytt före användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131083.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.