Hur byter jag en lastbil fönster?

Windows är en viktig del av en lastbil. De är nödvändiga för att förhindra att regn och andra yttre faktorer kommer in i fordonet. Fel på den del av fönstret kan orsaka skador som kräver fönster bytas ut. Byta en lastbil fönster är en tidskrävande uppgift, men kan kompletteras med alla bilägare med bara lite tålamod och några verktyg. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren med fönstret som ska bytas ut och lokalisera skruvarna håller dörrpanelen. Ta bort alla skruvarna med en Phillips skruvmejsel.
2

Hitta de klipp som håller glasrutan till regulatorn. Titta längst ned på dörren panelöppningen hitta klippen på glaset. Knäpp alla klippen med en platt skruvmejsel och skjut fönstret upp och ut ur öppningen.
3

köpa rätt storlek glas för fönsteröppningen och skjut ner öppningen till botten av dörrpanelen. Anslut klämmorna som användes på den gamla fönstret. Rikta fönstret med regulator och knäppa klipp på plats.
4

Test fönstret för att se till att det rör sig upp och ner ordentligt. Flytta den uppåt så att fönstret är helt stängt och sänka fönstret hela vägen till botten av dörrpanelen. Kontrollera att den är ordentligt tätade och det finns några luckor eller öppningar i fönstret runt omkretsen när det är stängt. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131056.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.