Hur man byter en Honda Emblem

Biltillverkare lägger emblem på sina bilar för att representera vad som gör och modeller bilarna. De flesta av dessa emblem är helt enkelt limmas på. Med tiden kan det emblem på en bil som en Honda blivit repad och bleka. Om det händer och du vill att din bil att se sitt bästa, måste du installera ett nytt emblem. Dessutom är vissa bilägare väljer att installera olika emblem än de som kommer med sina bilar. Oavsett anledning, demontering och montering av en Honda emblem är en lätt uppgift. Saker du behöver
Tandtråd
Tvättsprit
Rag
Emblem självhäftande
Visa fler instruktioner
1

Rengör området runt emblem med tvål och vatten så att färgen inte repas av skräp under demontering och montering process.
2

Placera remsor av maskeringstejp på karossen vid kanten av emblemet så att du har en referens att använda när du installerar den nya emblemet.
3

Håll en längd av tandtråd med båda händerna så att tråden är spänd. Skjut tandtråd bakom emblemet och sedan försiktigt dra tandtråd mellan emblemet och karossen. Tråden kommer att skära igenom limmet som håller emblemet på plats.
4

Ställ emblemet åt sidan. Rengör gamla limmet från karossen med alkohol eller tvål och vatten. Torka området noggrant.
5

Lägg ett tunt lager av emblem lim, finns på bildelar butiker, på baksidan av emblemet. Tryck på emblemet på plats och håller den där i ungefär en minut medan limmet torkar.
6

Ta bort tejpen som användes för att hjälpa till att placera emblemet. Självklart, om du installerar den nya emblemet någon annanstans på din bil, kommer du inte att använda tejp för att markera det område där den gamla emblemet installerades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127968.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.