Hur man reparerar 1958 Chevrolets Vent Fönster

Vent fönster är små fönster som ligger i hörnet av bilrutor för extra ventilation. De är vanligast på äldre fordon. Nyare bilar har oftast bara ett stort fönster. Dessa fönster är vanligast på framsidan av bilar och kan antingen vara stationär eller svänga öppna. Det finns två alternativ när reparera en ventil fönster på en 1958 Chevrolet. Du kan antingen byta ut fönstret helt eller försöka täta sprickan i det. Saker du behöver
Caulk pistol
Silikontätning
Rags
Phillips skruvmejsel
brytjärnet
Glass
Visa fler instruktioner
1

tätning runt vent fönstret med silikon. Kör en tunn sträng runt hela utsidan av ventilen för att försöka reparera det. Torka av eventuellt överskott med en trasa. Täcka eventuella luckor eller sprickor med tätningsmedlet. Om detta steg inte fungerar, eller om du planerar att byta ut glaset, gå till steg 2.
2

Ta bort alla skruvarna som håller armstödet, fönster vev och inre dörrhandtaget på plats med en Phillips skruvmejsel. Lägg skruvarna åt sidan. Skjut ett spett mellan dörrpanelen och ramen för att lossa några klipp som håller panelen på plats. Flytta runt dörren tills alla clips lossas och dra försiktigt luckan från ramen.
3

Lossa den lilla muttern i botten av dörren och bulten vid kanten av krom fönsterkarmen med en skiftnyckel. Ta bort den långa skruven plåt som passerar genom den inre dörrpanelen. Vrid aggregatet vent fönstret rätt ut genom dörren.
4

Ta bort alla skruvar som håller fönstret på plats i ramen. Bänd upp flikarna som håller fönstret på plats och försiktigt bort det skadade fönstret från ramen.
5

beställer rätt storlek fönstret för att passa in i öppningen och ställa fönstret i ramen. Säkra det med clips och skruva ner kromad ram ovanpå det. Ställ in fönstret tillbaka i dörrpanelen och börja dra åt alla bultar och skruvar som håller fönstret på plats.
6

Installera dörrpanelen på plats igen i omvänd ordning som den togs bort. Inspektera vent fönstret för att se till att den är förseglad och säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131046.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.