Förhindra att bilen Korrosion

Rost och korrosion är försämring fläckar som utvecklas i bilens lack eller på underredet av en bil. När rostfläckar uppstår, kan de sprida sig som en sjukdom i hela bilen, vilket gör dess utseende oönskad och dess andrahandsvärde sjunka. Korrosion uppstår från marker i bilens färg uppstår när små stenar flyger upp och nick färgen eller av föroreningar i lack själv. Salt från havet, eller från vägar täckta med salt under vintermånaderna, kan urholka integriteten hos den underliggande metallen eller av en bils underrede och avgassystem. Det finns sätt att förhindra eller stoppa denna typ av korrosion. Saker du behöver
Wax
220-slippapper
Rena trasor kommenterar: Mineral sprit
Touch-up billack
Visa fler instruktioner
General Prevention

1

Tvätta bilen regelbundet, speciellt om saltet kommer i kontakt med bilens färg, eftersom salt kan korrodera färgens yta. Tvätta underredet på din bil för att förhindra rost från att utvecklas under bilen och avgassystemet. Torka bilen efter tvätt för att förhindra vatten korrosion.
2

vaxa bilen minst två gånger om året. Vaxning sätter en skyddande barriär mellan bilens färg och element såsom damm och vatten som kan leda till korrosion.
3

Inspektera bilen efter varje tvätt för att kontrollera hack i bilens färg. Chips som lämnas obehandlad kan starta en rost fläck som fortsätter att växa Addera Fastställande flisas färg för att förhindra ytterligare korrosion
4

Sand flisas område med en fin 220. - sandpapper. För små chips, linda sandpapper runt spetsen av en penna eller skruvmejsel och sand ut rostiga området.
5

Rengör slipade området med en ren trasa doppad i lacknafta. Låt lufttorka.
6

Ansök bättringsfärg med applikatorn som följde med färgen. Försök att inte sätta någon av bättringsfärg på omgivande färg - lägg den bara på flisas området. Om du inte gillar hur den ser ut, torka färgen bort med trasan och börja om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125966.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.