Vad är en berg Block Engine ?

Motorblock görs i olika former och storlekar med olika komponenter beroende på vilken typ av prestanda man önskar . Roller motorblock inkluderar roller hissar , en del av kamaxeln mekanism som höjer kammens tryckstången för att öppna motorn flaskventiler . Roller Motor Hissar

Roller motorblock har vipparmar och lyftare i form av cylindrar . Dessa är placerade på toppen av kamaxeln och de tjänar till att få armen och tryckstångens rörelse . Vipparmen är en hävarm med en pivot som bär rörelsen från tryckstången för att öppna och stänga ventilerna .

.
Förebyggande och lösning

kamaxlar i motorer rullen blocket har ett lager placeras på botten av lyftaren . Detta leder slitaget på motorn ner genom minskning av friktion, och därför , värme. Denna inställning gör också motorn för att nå högre varvtal snabbare än icke - rull kammar .
Funktioner

motorer Roller blocket och deras motsvarande kamaxlar ses vanligen i högpresterande motorer . Som ett resultat , är de gjorda av överlägsna material som kostar mer och är starkare än vanliga komponenter . Dessa material innefattar billet stål snarare än gjutjärn och andra högkvalitativt stål för ventilfjädrar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131047.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.