Hur du justerar en Window Regulator

Ett fönster regulator finns på alla bil dörr med makt fönster. Det är under dörrpanelen och låter fönstret för att flytta upp och ner. Genom ständig användning, kan ett fönster regulator kommit ur läge och behöver justeras. Om fönstret är sned när du lyfter upp och ner så det måste läggas om. Det enda sättet att korrekt justera fönstret regulatorn är att ta bort dörrpanelen för att komma åt regulatorn. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Hex föraren
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Bänd locket utanför dörren handtag med en skruvmejsel. Dra mejseln under locket och försiktigt släppa alla klippen som håller den på plats. Ta bort de två skruvarna som håller dörrhandtaget på plats med en stjärnskruvmejsel.
2

Ta bort alla andra enheter som högtalare som kan finnas på dörrpanelen. Skruva dem och ställ åt sidan för framtida användning. Ta bort alla skruvar runt omkretsen av dörren med en hex chaufför. Håll luckan på varje sida och dra av den.
3

Dra av plasten fuktspärr som skyddar insidan av dörrpanelen. Leta upp fönsterhissen vid botten av dörren. Kontrollera skruvarna som håller fönstret regulatorn på plats. Dra ner alla fem bultar med en skiftnyckel för att justera regulatorn.
4

Rulla fönstret hela vägen ner tills klippen syns genom öppningen i botten av dörren. Lossa de båda skruvarna som håller klämmorna på plats. Byt ut klipp med nya.
5

Rulla fönstret hela vägen upp för att se till att det är rakt och rätt inriktad på vägen upp. Rulla tillbaka ner för att kontrollera att klippen är fortfarande på plats och fönstret är trygg i dörren. Sätt tillbaka dörrpanelen precis som den togs bort, men i motsatt ordning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131024.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.