Hur man byter en nyckel för en Lexus

Lexus lyxbilar utvecklas med en hög nivå av säkerhet, inklusive motor stöldskydd. Enligt Lexus, agerar en startspärr som stöldskydd, förhindra ett fordon från att starta utan rätt nyckel. En Lexus tändningsnyckeln har en insida transponder chip som sänder en kod till motorns dator. Koden måste stämma överens med koden programmerats in startspärren. Som ett resultat, som ersätter en Lexus nyckeln krävs kontakta din lokala Lexus-återförsäljare eller en hög säkerhet låssmed. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Personnummer
lagfartsbevis
Visa fler instruktioner
Kontakta en Lexus återförsäljare
1

Spela ditt Fordonets identifieringsnummer (VIN). Typiskt VIN placerad på instrumentbrädan under vindrutan. Numret kommer att vara på en liten metallplatta och kommer innehålla 17 tecken. Det unika nummer identifierar din bil.
2

Samla bevis på ägande. Lokalisera ditt fordon registrering eller titel, och ditt körkort. Du kommer att behöva den informationen för att bevisa att du äger bilen.
3

Kontakta din Lexus-återförsäljare. Review telefon listor för en lokal återförsäljare eller besöka Lexus.com och ange ditt postnummer i "Hitta en återförsäljare" rutan och tryck på "Enter" på tangentbordet. Ring återförsäljaren och ordna så att din nyckel ersätts.
Kontakta en låssmed
4

Lokalisera en hög säkerhet låssmed. Besök Associated Låssmeder av Amerika (ALOA.org). Lexus rekommenderar denna förening för att hitta professionella låssmeder som kan ersätta din Lexus nyckel. Klicka på "Låssmed Search" i det övre högra hörnet i navigeringsfönstret. På skärmen Sök, kolla "Automotive" kryssrutan och ange ditt postnummer.
5

Kontakta låssmed. Ring låssmed som du väljer och förklara din situation. Se till att du informera låssmed du behöver en hög säkerhet-tjänster viktigaste ersättningen. Ta reda på vilken information du behöver för att ge. De kommer sannolikt att begära ditt körkort och bevis på Lexus ägande.
6

Ordna ett möte. Boka en tid och ta reda på den totala kostnaden för tjänsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126206.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.