Vanliga problem med 1988 Toyota 4x4 Pickup

Många Toyota 4x4 Pickup ägare rapporterar tillförlitlighet, livslängd, off-road kompetens och förmåga att bogsera andra fordon som de positiva aspekterna av sina inköp, men det finns oundvikligen problem med denna modell av fordon samt . De största problemen är med motorn topplockspackning, bromsvätskebehållaren och cylinder, och rost på chassit och underredet. Utomhusbelysning Problem

1988 Pickup återkallades i mars 2006 för ett problem med utomhusbelysning, som rapporterats av Internet Auto Guide. Vissa hörn lampor, blinkers och strålkastare såldes som ersättning för felaktiga original. I fordon som fortfarande har detta problem, kommer ägarna att hitta de dåligt har upplyst vägbanor i mörker. Detta problem har varit kopplat till olyckor till följd av belysningen inte följer Federal Motor regler.
Motor topplockspackning Underlåtenhet

Detta uppstår i 1988 Toyotas med en V-6 motor. Historiskt blåste packningarna upp och förstörde motorn helt. Problemet är svårt att diagnostisera tidigt av den ordinarie föraren, och tyvärr, när det upptäcks, kan det redan orsakat bestående skador. Även när den felaktiga packningen ersätts, det finns bevis samma problem kan dyka upp igen, och 1988 modellerna inte längre omfattas av den tidigare återkallelsen. Toyota reparerar inte andra stegets packningar (detta innebär packningar som redan har bytts ut eller reparerats i samma fordon). Men enligt Auto Parts Warehouse, kostar en ersättare packning endast $ 50.
Bromsvätskebehållaren Läckor

Läckor är ofta källan till detta problem, och de kan vara så liten och gradvis att, återigen, inte ägaren av fordonet inte märker, eller bara tänker tanken behöver fyllas upp. Om du märker att du ständigt behöva fylla på bromsvätskebehållaren, kan du ha en läcka, och det är lämpligt att ta bilen in för expertbedömning. Addera bromscylindern Läckor

Liknande läckor orsakar bromscylindrar för att misslyckas, men tack och lov, när de repareras eller bytas ut, finns det i allmänhet inga ytterligare problem.
Rusting

Rust är vanligt i flaket och bakre brunnar hjul av denna bil, men hytten området verkar opåverkad. Vissa ägare har dragit slutsatsen att eftersom rost är så uttalad i ett område av bilen än en annan, är de två sektioner tillverkade av olika material, som redovisas i bilen Survey. Slipning och ommålning kan adekvat reparera skadan eller, med mer allvarliga rostande delar av karossen kan behöva bytas ut.
Timing Cover oljeläckage

Detta redovisas som en vanligt problem som behöver repareras på många Toyota 4x4 Pickup lastbilar. När behandlas, verkar detta problem att lösa helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128451.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.