Hur köper jag däck från Walmart i Kanada?

Walmart är ett multinationellt företag med butiker i länder över hela världen, inklusive Kanada. Den Walmart-butiker i Kanada, som de i USA, har många olika avdelningar som säljer olika typer av objekt, såsom kläder, elektronik, livsmedel, smycken och kosmetika, husgeråd, möbler, apotek, säsongsbetonade och fordonsindustrin. Inom fordonsindustrin avdelningarna i Walmart butiker i Kanada, kan du köpa saker för ditt fordon, bl.a. däck. Instruktioner
1

Besök Walmart Kanada Återförsäljare online på walmart.ca att hitta en Walmart butik nära dig. Ange antingen din stad eller kanadensiska postnummer och klicka på "Visa butiker."
2

Skriv ner adress och telefonnummer för Walmart butik nära dig. Ring butiken innan du besöker för att vara säker på att den har en bil avdelning, vilket är där du kommer att gå att köpa däck. Inte alla Walmart butiker har fordonsindustrin avdelningar.
3

Bestäm vilken typ av däck du vill köpa. Vinterdäck används främst under tider av året som har slask, snö och is, medan alla season däck kan användas när som helst. Även olika typer av däck finns för lastbilar och stadsjeepar. Alla dessa typer finns på kanadensiska Walmart butiker som har fordonsindustrin avdelningar.
4

Titta på sidan av däcken för närvarande på din bil för att bestämma storleken du behöver köpa. Du kan också hitta den storlek som behövs i bilens instruktionsbok. Den däckdimension kommer att vara en kombination av siffror och bokstäver som utgör däckets dimensioner, lastkapacitet och livslängd.
5

Besök Walmart butik närmast dig som du hittat genom den kanadensiska Walmart butik locator. Ta den information du samlat för att hjälpa dig hitta och köpa rätt däck till din bil. En Walmart anställd kommer att finnas tillgänglig inom fordonsindustrin avsnittet att ta din beställning och ordna för installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126956.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.