Hur att bogsera en Mercury Milan

The Mercury Milan är en snart kommer att fasas ut motorfordon från Ford Motor Company. Hela Mercury raden av bilar kommer att fasas ut från och med 2011. Milan ägare kan vara bekymrad över bristen på eftermarknaden alternativ för sin bil. Dock kommer Mercury varumärke delar, särskilt bogsering delar, vara tillgänglig för alla Ford motorfordon. Saker du behöver
Mobiltelefon
Dragfordon
T-hook kedjor
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen omedelbart och stäng av motorn. Om du har en mobiltelefon, ringa en vän eller en bogsering företag som kan hjälpa dig. När du väntar, måste du förbereda Mercury Milan som ska bogseras.
2

Lås ratten för Mercury Milan. Helt enkelt se till att hjulen inte rullar i en medurs eller moturs som får den att låsa. Detta kommer att göra bilen bogseras lättare för bärgningsbil.
3

Inaktivera airbaguppblåsning. The Mercury Milan, tillsammans med andra Ford motorfordon, har en manuell möjlighet som stänger av automatisk distribution av krockkuddar vid en krock. Anledningen till att du vill stänga av krockkuddarna är så att krockkuddarna inte distribuera under bogsering processen. Sensorerna på bilen kan förväxla ojämnheter i släptåg som en krasch och distribuera inom din bil.
4

Lämna din nöd parkeringsbroms off. Detta är ett gemensamt steg för alla släpfordon. Du måste stänga av nödbromsen för att bilen till rörliga under bogseringen.
5

Vänta tills din bogsera eller din kompis anländer. Håll bilen i parken vid tillfället.
6

titta under bilen och fäst dragkrokar till lämpliga ställen. Om bärgningsbil är en platt säng, inte fästa de två J-krokar till Milanos suspension eller drivlinekomponent. Om dragfordonet är en väns bil, kontrollera att bilen har T-hook kedjorna. Fäst T-hook kedja till din Mercury Milan T-hook slot som anges i bruksanvisningen.
7

Placera bilen i friläge när kedjorna är ordentligt fastsatta. Avlägsna eventuella viktiga objekt från din bil. Ta en åktur med din bogsera drivrutin eller din kompis och bogsera Mercury Milan till en verkstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130863.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.