Hur man tar bort en TR6 Inside Door Panel

Triumph TR6 anses av många vara den sista stora brittiska roadster, med sin klassiska sportbil styling och torqueyen straight-6 motor. Oavsett om det är en korrekt bedömning eller inte, det finns ingen förneka det faktum att TR6 var mycket populär under sin produktion löper 1969-1976. TR6 s är också relativt lätt att arbeta med, oavsett om det mekaniskt arbete eller något enklare som att ta bort dörrpanelen. Saker du behöver Flighter Long skruvmejsel (X2) katalog tunn mejsel eller syl
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Öppna luckan . Prop upp den med något (mjölk låda, etc) om det är nödvändigt att hålla den från att stänga svänga när du tar bort luckan.
2

bort fönstret veven. Veven glider på en kvadratisk formad axel som kommer genom dörrpanelen. En mycket litet stift som glider genom ett hål i axeln och in i ett hål i fönstret veven håller handtaget till axeln. Stiftet måste tas bort så att fönstret veven kan tas bort.
3

Slide två flata skruvmejslar mellan veven och dörren och bänd veven bort från dörren nog att glida en långa tunna verktyget i hålet så att tappen kan pressas ut. Gör detta försiktigt för att inte skada klädseln eller repor i handtaget. Du kan använda en mycket tunn, lång skruvmejsel, en syl eller något liknande. Du kan behöva trycka på änden av verktyget med en hammare för att trycka ut stiftet. Tappa inte bort stiftet när det kommer ut. Ta dörrhandtaget med samma metod.
4

Finish bort dörrpanelen genom att gripa en av de nedre hörnen och dra bort från dörren. Panelen hålls på med clips som är fastsatta till fiberboard dörrpanelen. Klippen glider i hål i dörren. För att förhindra klippen från rivning genom dörren panelen, använd ett par långa nål-tång för att dra klippen sig ur hålen snarare än att helt enkelt dra på dörren för att ta bort dem.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126321.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.