Hur man kan förbättra Diesel Performance

Förbättra resultatet för din dieselmotor kokar ner till en nyckelfaktor - förbättra effektiviteten. Du kan inte ändra ingången på en dieselmotor, så då skulle det inte längre vara en dieselmotor, och det finns ingen anledning att ändra produktionen. Därför måste du fokusera på själva processen att bränna diesel och omvandla den till mekanisk energi - du behöver för att göra din motor använda mer energi för att köra din lastbil och mindre energi till andra saker. Ett sätt att göra detta är genom att lägga till extra utrustning. Instruktioner
1

köpa och installera en diesel chip. Dessa är sofistikerade chips som hanterar flödet av diesel i förhållande till de körförhållanden. Detta innebär att din motor bara kommer att bränna så mycket diesel som den behöver. Vad mer, diesel chips dramatiskt öka din makt och vridmoment genom att frigöra mer diesel när motorn behöver det.
2

Installera ett högkvalitativt filter. En dieselmotor behöver sval luft för att hålla den från att överhettas. Om den har ett ineffektivt filter, kommer motorn att spendera värdefull energi tar in luft. Men om du installerar en prestanda filter som är utformat för att ta in kall luft kommer motorn att kunna ägna energi till viktigare verksamhet för att köra din bil framåt.
3

Install en högkvalitativ avgasröret. I detta fall är större bättre - ett stort rör tar mindre energi för att driva luft genom än ett litet rör. Återigen kommer energi att frigöras för att fokusera på körningen.
4

Installera ett insprutningssystem. Det finns ett brett utbud av dessa, som propan injektioner som lägger propan till din diesel förbränning och vatten-metanol injektioner som kyler dina filter. Slutligen, kan du bara lägga en högpresterande diesel injektor som gör din diesel går från tanken till motorn effektivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126980.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.