Hur får man en 1997 Cadillac Fönster till Roll Up

Cadillac är ett lyxigt varumärke av fordon som tillverkas , säljs och ägs av General Motors Company . I 1997 års sortiment av fordon omfattar Catera , DeVille , Eldorado , Fleetwood och Sevilla . Varje modell har vanliga fönster för främre och bakre passagerarna . Fönstren är antingen ström eller vev . Elektriska fönsterhissarna manövreras med hjälp av en strömbrytare som sitter i bilen . Crank windows använder en vev placerad på dörrkarmen för att justera och sänka och höja fönstret . Inspektera vev och fönster switch för att få ett fönster att rulla upp i en 1997 Cadillac . Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid till " On " läge . Fönstren arbete när bilen är i påslaget läge . Fönstren kommer att fortsätta att arbeta i 10 minuter efter det att bilen har stängts av eller tills en bil dörren har öppnats .
2

Ligger fönstret omkopplaren på dörrkarmen i fönstret som du vill rulla up . Addera 3

Tryck spaken framåt för att höja fönstret .
4

Ta din bil till en auktoriserad Cadillac återförsäljare eller utbildad mekaniker om fönstret vägrar att rulla upp efter att fönstret switch . Du har förmodligen en brist eller trasiga fönster regulator eller motor som behöver ersättas med en professionell .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130850.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.