Det underhåll som krävs för en 2007 Toyota Corolla

Hur ofta du behålla din 2007 Corolla beror helt på hur du kör och de miljöförhållanden som du kör . Toyota rekommenderar att en 2007 Corolla servas varje 5000 miles eller var sjätte månad . 5000 Miles

För motorn på en Corolla för att fortsätta att fungera effektivt , byt motorolja och filter med hjälp av instruktionsboken eller genom att besöka din Toyota -återförsäljare serviceavdelning . Bromssystemet måste också kontrolleras för korrekt vätskenivå och slitage efter 5000 miles ..
10.000 Miles

Förutom byte av motorolja och dess filter rekommenderar Toyota en inspektion av bilens bromsskivor , trummor, kuddar och foder för att se till att du har möjlighet att bromsa eller stoppa bilen på efterfrågan. Toyota kommer också att rotera Corolla s däck .
15.000 Miles

mekaniker kommer byte av motorolja och filter vid 15000 miles . Han kommer också att inspektera 2007 Corolla chassi och kropp ordentligt , letar efter tecken på skada , försämring eller läckage i bromsledningar och slangar , Styrlänkmekanism och växellåda , drivaxlar och drivaxeln bolt .
överväganden

Dokument allt schemalagt underhåll utförs på ditt fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130200.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.