Hur man kör med lågt lufttryck

Lågt däcktryck sänker inte bara gas körsträcka , kan det vara farligt på vägen . Däck pumpade under den rekommenderade tillverkaren lufttrycket överhettas och kan bryta ner kemiskt vid höga hastigheter , vilket kan orsaka en punktering och en olycka . Körning med för lågt däcktryck rekommenderas inte. Om du måste köra på däck med lågt lufttryck , försiktig och byta ut eller reparera däcket eller däcken så snart som möjligt . Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Drive korta sträckor på lågtrycksdäck . Enligt American Chronicle , kan långa intervaller av snabb körning med lågt däcktryck leder till däck misslyckande .
2

bort tung last från fordonet . Kör inte med överdriven vikt på en låg däck . Övervikt kan lägga press på en redan låg däcket , vilket kan göra att lägga stress på däckens sidoväggar .
3

Drive under den angivna hastighetsgränsen . Överskrid inte hastighetsgränsen på ett däck med lågt lufttryck eftersom det tillför onödig press på däcket och gör bilen instabil .
4

Sätt på dig en saftblandare . Med försiktighet , försök att manövrera fordonet på en rastplats eller en bensinstation som har en luftpump som kan fylla däckets luften .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126053.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.