Hur du hittar GM Cordovan regnbågsskimrande Paint

Cordovan skimrande färg , enligt Motortopia , är en relativt hård skugga att hitta för färg . Made in 1961 , var denna färg en mörk , grå nyans finns på Buick Lesabre och andra modeller från tiden . Men om du måste ha Cordovan skimrande färg för din bil projekt är det möjligt att spåra en leverans . Det kommer att kräva en hel del legwork dock , och du kanske måste nöja sig med en modern remake av den klassiska skuggan . Instruktioner
1

Gå till en lokal bildelar återförsäljare som handlar i billack och se om de har Cordovan skimrande färg . Det är osannolikt att de kommer , med tanke på färgens relativa sällsynthet , men alltid skulle kunna placera en specialiserad för att du ska få den färgen du behöver .
2

Gå till detaljhandlare på Internet som Nextag och Alibaba och Sök efter Cordovan skimrande färg . Dessa två återförsäljare är bara en startpunkt , eftersom du kanske också att den här färgen är till salu på platser som Ebay .
3

Kontakt GM direkt . Om du inte har haft framgång med att finna Cordovan skimrande färg från andra källor GM kanske kan sälja dig färgen . Däremot kan du behöva göra en bulk köp med tanke på att GM är en stor återförsäljare .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130787.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.