Hur man tar bort en Serpentine Belt på en 1989 Chevy Caprice Classic

Den 1989 Chevrolet Caprice Classic var en populär bil för Chevrolet, och användes som en polisbil av många polismyndigheter över hela landet. Vissa modeller ingår en serpentin bälte, som ersatte V-belt system som finns i tidigare modeller. Detta bälte tenderar att hålla längre, och kan tas bort i ca 20 minuter. Saker du behöver
1/2-tums breaker bar
Byte serpentin bälte
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta dekalen under huven med bältesdragningen diagrammet. Om du inte kan hitta den där, titta på instruktionsboken i handskfacket, eller rita ett diagram som visar hur bältet är installerad.
2

Placera änden av 1/2- tums breaker bar in i änden av spännaren på toppen av motorn, strax till vänster om mitten. Vrid brytaren bar motsols för att släppa spänningen på linjen och sedan dra bort remmen från remskivorna. Addera 3

Dra nya remmen på remskivorna enligt diagrammet under huva eller i instruktionsboken. Bandet kommer inte att gå hela vägen runt ännu, men försök att få det runt så många trissor som möjligt, utan att sno eller sträcka bältet.
4

Vrid spännaren moturs med hjälp av en /2-tums breaker bar och skjut remmen över den sista rullen till vänster, släpp sedan spännaren på bandet. Utför en visuell inspektion av bältet, vilket gör att det inte är böjd eller vriden längs way.Once du är säker på att det är OK, starta bilen och se till att bandet löper rakt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125822.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.