Mercedes 560SL Sun Visor Removal

Mercedes 560SL introducerades i USA 1986. I standardutrustningen ingår ett förarsidan airbag, låsningsfria bromsar, en lateral ryggstöd och en bekväm power sida spegel på passagerarsidan av fordonet. Den 560 SL tillverkades mellan 1986 och 1989, vilket gör det till ett samlarobjekt idag. Du kan ta bort solskyddet i din Mercedes 560SL med en skruvmejsel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Zip-up plastpåsar
Tänger
Visa mer Instruktioner
1

Rotera höger eller vänster kant av fordonets backspegel ner för hand för att ta bort det.
2

Ta bort de tre skruvarna som håller bottenplattan i backspegeln, med hjälp av stjärnskruvmejsel. Placera skruvarna i en zip-up plastpåse.
3

Ta ut visiret insida montera från dess mottagare för hand. Lossa skruven som håller mottagaren till visiret, med hjälp av skruvmejseln. Placera skruven i en andra plastpåse.
4

Bänd upp mot mitten på visiret är ljus med en skruvmejsel för att ta bort den. Koppla ljusets två elektriska kontaktdon för hand.
5

Ta bort de två skruvarna i visiret övre trimningsstycket, med hjälp av skruvmejseln. Placera skruvarna i ett tredje plastpåse. Dra både huvud gjutning beklädningsdetalj och dess medföljande passagerarsidan bit mot mitten av bilen för att ta bort dem.
6

Ta bort tejpen som håller visiret är kablarna till bilens vindruta för hand. Ta höger och vänster skruv på visiret bas med skruvmejseln, och placera skruvarna i en fjärde plastpåse.
7

Fäst tång för att visiret är metall kontakten och dra sitt plastskydd bort för hand.
8

Ta bort de två skruvarna som håller visiret s jordkabel till aluminiumplåten med skruvmejseln, placera dem i en femte plastpåse. Dra jordledningen och ta bort visiret för hand till slut.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130771.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.