Hur man byter en Regulator Ström Fönster

Makten fönster regulator i ditt fordon fästen innanför dörrpanelen med bultar och har ansvaret för att styra fönstret upp och ner med kablar. Fönstret motoreffekter på regulator, ibland, kan kablarna gå sönder eller vara bunden upp och hålla fönstret från att fungera korrekt. Byta regulator makten fönstret är ett ganska lätt jobb du kan fylla i ungefär en timme eller två. Saker du behöver
skruvnyckel
Liten spårskruvmejsel
Mutter förare
Maskeringstejp
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lossa den negativa batterikabeln av fordonet med en U-nyckel för att undvika elektriska stötar, sedan bort plasten åtkomstpanelerna på insidan dörrpanelen genom att bända bort dem med en slitsad liten skruvmejsel. Bänd den elektriska plattan fönstret switch från dörrpanelen med skruvmejseln.
2

Koppla den elektriska kontakten på baksidan av den elektriska fönster switch, och ställ in plattan fönstret brytaren ur vägen. Lossa skruvarna som fäster inre dörrpanelen till dörrkarmen med en mutterdragare.
3

Hitta alla skruvar förbinder dörrpanelen till dörrkarmen, och ta bort dem med en skruvmejsel. Lyft luckan utanför dörrkarmen, och koppla bort alla elektriska ledningar kontakterna på baksidan av dörrpanelen.
4

Ställ dörrpanelen ur vägen, och dra plastfodret tillbaka för att lokalisera makt fönster regulator. Skjut glasfönster upp för hand, och plats maskeringstejp runt toppen av fönsterkarmen samt på båda sidor av glaset för att hålla den på plats medan du byter regulatorn.
5

Koppla den elektriska kontakten på den elektriska fönsterhissen motorn, och lossa bultarna som håller fast regulatorn fönsterhissen och motor till dörrkarmen med hjälp av en hylsnyckel. Lossa motorn från fönster regulator, och ta bort regulatorn från fordonet.
6

Anslut den nya regulatorn fönsterhissen till motorn, och sätta den på dörrkarmen med bultar. Fäst plastfilmen tillbaka över dörrkarmen med maskeringstejp, och anslut den elektriska ledningar kontakterna på baksidan av dörrpanelen.
7

Placera dörrpanelen på dörrkarmen och fästa panelen med bultar och skruvar. Anslut elkontakten till baksidan av elektriska fönster strömbrytare och snäpp tillbaka knappen på plats på dörrpanelen.
8

Fäst plast åtkomstpanelerna till dörren panelen för hand, och anslut bilens negativa batterikabeln till batteriet stolpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130761.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.