Hur du ändrar ett signalljus på en 1997 Jeep Grand Cherokee

Du måste behålla dina blinkers på alla fordon som används. Det är en av de mest grundläggande säkerhetsfunktioner, eftersom de varnar drivkrafterna bakom och framför dig, liksom fotgängare, där bilen kommer att gå. Lökarna kommer så småningom bränna ut efter år av användning, vilket kräver att du kan byta ut dem eller ta dem till en mekaniker, som kommer att göra det åt dig. Du kan byta ut lampan på 1997 Jeep Grand Cherokee i cirka 20 minuter. Saker du behöver
Gummihandskar
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din Grand Cherokee. Lås den i position med det stöd som är belägen i framsidan av motorn. Ta bort alla skruvar från omkretsen av strålkastarens lins med din skruvmejsel.
2

Dra infattningen från blinkers montering och strålkastaren. Ställ den och alla skruvar åt sidan.
3

Ta bort skruvarna från det övre vänstra hörnet av din tur signal församling med din skruvmejsel. Ta den andra skruven som håller fast enheten på plats. Det ligger till höger, bredvid den nedre grillen hörnet. Dra aggregatet ut från Jeep mindre än 8 inches
4

. Rotera signalen uttaget moturs för ett kvarts varv. Detta kommer att låsa upp den från bakpartiet. Dra ut glödlampan och uttag ur aggregatet.
5

Dra ut den brända glödlampan blinkers. Fatta det utgör toppen och tryck nedåt, vrida lampan kvar. Dra den från sockeln, och kassera den. Sätt på ett par gummihandskar.
6

Skruva den nya lampan i sockeln. Tryck ner och vrid den medsols tills den sitter ordentligt i vägguttaget. Säkra uttaget på enheten, rotera den medurs ett kvarts varv.
7

Montera signalen montering på din Jeep. Sätt tillbaka alla skruvarna för att hålla enheten på plats. Sätt tillbaka strålkastaren bezel på strålkastaren och turn montering. Sätt på ramen på plats med skruvarna. Stäng huven av Jeep, och testa signalen glödlampan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129614.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.