Inaktivera Navigationssystemet på en 2005 Armada

Mest Armada har kommit med ett navigationssystem som redan inbyggt i fordonet. Dessa system kan vara till stor hjälp när du är vilse och vill inte stanna och fråga efter vägen. Navigationssystem har många alternativ för att anpassa rösten, ljud, och hur ofta det talar till dig, men det finns ibland skäl att inaktivera GPS-systemet helt och hållet, och flera sätt att göra det. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera instruktionerna i bruksanvisningen. Det finns några olika primära navigationssystem som är installerade på Armadas. Följ de specifika stegen i bruksanvisningen beroende på vilken typ av navigationssystemet installeras i Armada. Varje land har specifika instruktioner för att stänga av enheten.
2

Klicka på Meny i nedre vänstra sidan av kartbilden. Välj "Inställningar" från rutten alternativet menyn och klicka på "avbryta rutten." Detta kommer inaktiverat navigering och låt sedan från makten vara inaktiverad tills nästa gång Armada motorn startas igen.
3

Leta navigationssystemet. Armanda bygger enheten i själva bilen, och det kan nås genom instrumentbrädan. När det ligger, ta bort säkringen från enheten. Detta kommer att stänga av strömmen och inaktivera navigationssystemet. För att hitta säkringsdosan, titta under ratten till vänster om huven frigöringsspaken. Interiören säkringspanelen är fyrkantig med ett plasthölje som kan tas bort. Du kommer att behöva granska bruksanvisning för Armada för att hitta den exakta säkring som är knuten till navigationssystemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129608.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.