Hur man registrerar Cars Online

Den årliga registreringen av ett fordon är en nödvändighet för alla bilägare. Denna process kan bilen vara lagligen köras i ditt tillstånd. Fångas utan ett fordon registrering eller ett utgånget kan resultera rättsliga konsekvenser. Bearbetning av en registrering förnyas på din lokala Department of Motor Vehicles kontor kan vara långtråkig. Det är ofta linjer, väntetider och utnämningar som skall göras. Lyckligtvis finns det möjlighet att registrera din bil på nätet, en process som är mer praktiskt och ganska enkel att genomföra. Instruktioner
1

Besök DMV (Department of Motor Vehicles) hemsida i den stat där du bor.
2

Leta upp "Vehicle Registration"-länken under menyn och klicka på den. Välj sedan "Förnyelse" alternativet.
3

Läs behörighetskraven för online-registrering förnyelse. Du måste minst ha bil försäkring i alla stater. Andra kanske också måste du lämna in bevis för en smog check om det behövs.
4

Ange den angivna informationen i lämpliga fält. Du kommer att uppmanas att ge olika fordon och personlig information beroende på ditt tillstånd -. En VIN-nummer, registreringsnummer, de tre första bokstäverna i ditt namn eller en identifieringskod som finns på registrering bokstav du fick med posten

5

Fortsätt till nästa sida i ansökningsprocessen för en sammanfattning av anmälningsavgifter. När du har kommit överens om att det totala beloppet, kommer det sista steget är att skicka betalningen.
6

Ange dina kreditkortsuppgifter eller välj din betalningsmetod om andra alternativ finns tillgängliga. Var noga med att skriva ut eller åtminstone spara elektronisk bekräftelse eller kvitto på transaktionen. Förvänta dig uppdaterad registrering och registreringsskylt klistermärke att anlända i 1-2 veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125100.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.