Felsökning av en 1982 Toyota Corolla som inte startar

Ägare av 1982 Toyota Carolla ge bilen höga betyg för pålitlighet , enligt Bil Gurus . Ändå är en bil tillverkad i 1982 sannolikt kommer att behöva en del arbete vid någon tidpunkt . Om din 1982 Toyota Carolla inte startar , ta lite tid att felsöka problemet . Några tester kan hjälpa dig att avgöra om din Carolla behöver en tid hos en professionell mekaniker . Instruktioner
1

Kontrollera bilens bensintank . Problemet kan vara att din gas mätare inte fungerar korrekt . Om så är fallet , kanske du inte ens vet att du har slut på gas .
2

Prova Corolla s vindrutetorkare och inuti lampor instrumentpanelen . Om saker och ting verkar långsam och svag , kan du ha ett lågt batteri . Prova hoppa - starta bilen för att se om batteriet kommer att laddas . Om det inte kommer , ta reda på från en mekaniker om du behöver ett nytt batteri .
3

Följ låter din bil gör . Om det är att göra ett banging ljud , kan motorn ha problem . Gnisslande ljud kan vara remmarna .
4

Leta efter " check engine " lampan på instrumentpanelen . Om lampan tänds när du slår på tändningen , betyder det att motorns dator har makt . Om kontrollera motorn ljuset inte tänds , kan det finnas ett problem med Corolla s färddator .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129532.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.