Kan värmeutveckling Bryt ett bilfönster ?

När temperaturen stiger , särskilt i ett ökenområde , vissa förare blir orolig över integriteten i deras bil glas och dess reaktion på värme och solens strålar . Förare bör endast överväga värmen fråga i särskilda fall av extrema temperaturer och komprometterad glas integritet . Identifiering

Beroende på tillverkare , är typisk bilglas stärkts genom laminering . Det är två glasskivor lamineras ihop för att skapa en barriär för att hålla passagerarna inuti fordonet i händelse av en olycka .
Funktioner

Även den hetaste dagen i ett öken region , kan bilfönster inte bryta mot värme bygga upp , rapporterar bilverkstäder butiksägaren Bobby Gottlieb , genom sitt arbete med det bästa av Las Vegas . Men , kan bilfönster försvagas om de är skadade .
Överväganden
p Om ett bilfönster är sprucken , är det rekommenderat att hålla bilen ut ur värmen. Utbyggnaden av fönstret från värme exponering kan försvaga glaset som sprickan växer sig större . Dessutom kan sätta kallt vatten på en sprucken fönster också bidra till att försvaga och utvidga spruckna området .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131073.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.