Vad är ett bränsle Regulator för?

En insprutningssystem blandar bränslet med luft i en förbränningsmotor och spelar en viktig roll i ett fordons drift . Den bränsleregulator hjälper till att upprätthålla den rätta bränsletrycket i insprutningssystemet. Fuel Regulator

bränsle regulator , även känd som bränsle tryckregulator ( FPV ) , hänvisar till en övertrycksventil , som bestämmer bränslemängden som behövs av fordonets motor . När en förutbestämd nivå av tryck överskrids , är ventilen tvingas öppna , vilket möjliggör passage av bränsle. Motorn tar emot bränsle via ett bränsletillförselsystem , eller bränslefördelningsröret .
Bränslefördelaren

bränsleskenan hänvisar till en rörlängd utformat för att skicka bränsle till injektorer används av förbränningsmotorer . Rails innehåller en ficka , eller säte , utses för varje injektor , tillsammans med ett inlopp som används för bränsletillförseln . Skenan ansluter till bränsle tryckregulator ventilen , som den använder för att avgöra hur mycket bränsle för att skicka till varje enskild injektor .
Problem

bränsletryck ventiler kan krångla på grund av slitage , ålderdom eller defekter . En defekt bränsle regulator ventil kan låta för mycket bränsle i motorn , negativt påverka motorns prestanda .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129514.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.