PT Cruiser AC problem

Kylsystem frågor var upp klagomål om 2006 Chrysler PT Cruisers på bilen Klagomål hemsida . Om din PT Cruiser är AC -systemet blåser ut varm luft ( eller ingen luft alls ) , har du förmodligen ett problem . Delar

luftkonditionering enhet av en PT Cruiser består av tre delar : drivremmen , kompressor och HVAC styrenheten . Ett fel i någon av dessa komponenter kan bidra till ett problem med din PT Cruiser är AC enhet .
Kompressorfel

Ägare av 2006 PT Cruisers har klagat kompressor misslyckanden . Kompressor misslyckande var den näst vanligaste AC problem rapporterades i 2006 PT Cruiser -modeller .
Överväganden

Ägare av 2007 PT Cruisers har rapporterat att deras fordon är överhettning . Trasiga fläktar och termostater i PT Cruiser behöva ersättas för de kylsystem att fungera korrekt. Addera Identification

titt under huven för att diagnostisera en AC problem som orsakas av drivremsbrott . Kontrollera AC pumpremmen och drivremmar för sprickor eller tecken på försämring . En trasig rem gör att kompressorn slutar att fungera , vilket förhindrar att kall luft blåser inne i bilen . Trasiga bälten kan inträffa när som vid tiden under livet av en PT Cruiser .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128965.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.