Vad är Mercon Transmission Fluid ?

Automatic Transmission Fluid är ett smörjmedel som behövs för bilar som är byggda med en automatisk växling transmission . Den typ av vätska som används är specifik märke och modell av bilen . Den bruksanvisning ger information om vilken typ av transmissionsolja ska användas för den bilen . Transmissionen ?
Transmissionsmekanismer skicka signaler från motorerna till hjulen .

Transmissionen är fäst till motorn för att skicka ström till hjulen. En automatisk växellåda har kugghjul inuti dess mekanism . Vätska på redskap gör skiftande smidig som bilhastigheterna och saktar . Transmissionsmekanismen bestämmer vätska som gör jobbet för den bilen . Addera Mercon Transmission Fluid

Transmissionsolja håller motorn och hjulen arbetar effektivt tillsammans . Mercon är utsedda vätska för vissa Ford-modeller byggda mellan 1987 och 2007 . Mercon transmissionsolja är vanligt förekommande i alla fordonsindustrin avdelning .
Vätskor för Smooth automatisk växling

När Mercon är önskad transmissionsolja , är det inte acceptabelt att ersätta eller blanda någon annan typ . Varje typ av transmissionsolja har en annan blandning av kemikalier som krävs för den specifika transmission och motor . Dessa vätskor är testade för den kemiska kombinationen som ger bäst prestanda .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129489.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.