Hur till Ändra en glödlampa utomhusbelysning på en Xterra

Nissan Xterra debuterade 2000 som en SUV i ljuset av Nissan Frontier: s ram. Lastbilens lätta församlingar inkluderar flyttbara lampor för att förenkla utbyte processen. Den exakta lampa du behöver kan variera beroende på tillämpningen. Kontrollera med en bildelar detaljhandel disk eller din Nissan-återförsäljare för att bekräfta den aktuella glödlampan nummer innan du köper, se till att lampan du köper kommer att passa din bil. Ändra lökarna hemma och har din Xterra tillbaka på vägen på några minuter. Saker du behöver
10-millimeters uttag
Ratchet
Visa fler instruktioner
strålkastarna
1

Lyft huven på lastbilen och stötta öppna . Leta reda på elektriska ledningar-anslutningen på baksidan av lampan på framsidan lätt montering. Tryck klämmorna tillsammans på den elektriska anslutningen och dra kontakten isär.
2

Vrid låsringen moturs och ta bort den från lamphållaren. Dra glödlampan rakt ut ur aggregatet.
3

Ta bort lampan från sockeln, dra rakt ut tills den är gratis. Tryck in den nya glödlampan i sockeln. Sätt i kontakten i ljuset montering.
4

Byt låsringen och vrid den medurs. Skjut den elektriska anslutningen tillsammans tills det klickar. Upprepa processen för eventuella återstående lökar.
Bakljus
5

Höj bakre lyft grinden. Ta bort de 10-millimeters skruvar från insidan av bakljusaggregat med en hylsa och spärrskaft.
6

Ta innerkanten av enheten och dra rakt ut från lastbilen för att ta bort enheten. Koppla loss kablaget genom att klämma hållartungoma och dra kontakten isär.
7

Vrid lamphållaren moturs, dra ut den ur aggregatet. Dra ut glödlampan från sockeln. Tryck in den nya glödlampan i sockeln tills den låses på plats. Sätt in lamphållaren i bakljusaggregat och vrid den medurs.
8

Skjut kopplingen kabelstammen tillsammans. Sätt bakljusaggregat i monteringen området och tryck hårt tills den låses på plats. Montera fästbultarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Upprepa proceduren på motsatt sida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129010.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.