Vad är en Bromsljus?

Det finns en mängd säkerhetsfunktioner som är utformade på dagens fordon, varav ett är bromsljus. Så många gånger människor i trafikolyckor hävdar att de inte såg personen framför dem sätta på sina bromsar. Om bromsljus
viktigaste jobbet av en broms lampa är att varna personen bakom dig att du stannar.

bromsljus var utformad som en extra säkerhetsåtgärd på bilar. Den bromsljus är det upplysta baren som är installerat i nedre ryggen fönstret av fordon. Som förare steg på bromsen, kommer den upplysta baren lysa också upp, vilket signalerar att föraren stannar.
Syfte med bromsljus
Underhåll på bromsljusen är lätt att förstå.

Den främsta orsaken bromsen lampan är avsedd och installeras i bakrutan på bilar är att det är på samma nivå som en persons ögon skulle vara om de kör i bilen bakom din. Om föraren bakom dig inte se dina bromsljus, kommer de ser säkert ditt ljus bromsljus upp.
Underhåll av
bromsljus
bromsljus på bilar är avsedda att hjälpa till att rädda liv och förebygga olyckor.

underhåll på bilens bromsljus är mycket enkel. Precis på samma sätt som du ändrar någon annan lampa på din bil, är det samma för ditt bromsljus. Bara bort glödlampan och ersätta den med en lämplig ny glödlampa. Din lokala auto butiken kommer att bära rätt storlek glödlampor behövs enligt din stil bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127848.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.