1997 Dodge Caravan Icke-Start Fix

Dodge Caravan marknadsförs till familjer och de som behöver extra utrymme för passagerare och last. Dessa unika fordon har plats för upp till sju ryttare, en radio, värmare och luftkonditionering enheter och har alternativ för makt fönster och lås. Liksom de flesta bilar, kan tändning problem utvecklas med husvagn. Om din Dodge Caravan, 1997 eller annat sätt, inte kommer att starta, använda en rad felsökningstips för att försöka få bilen igång igen. Saker du behöver
Gas kan med bränsle
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet och kontrollera växelspaken för att säkerställa Caravan in i parkmiljö. Försök starta bilen. The Caravan startar inte om inte fordonet sätts i parken.
2

Slå på vagnens lampor och radio och kontrollera enheterna får ström från batteriet. Om inte, är batteriet dött och behöver laddas och fordonet måste vara jump-startade. Anslut batteriladdaren till Caravan batteriet, ansluta den svarta kabeln till batteriets svarta uttaget först och därefter den röda kabeln till den röda terminalen. Starta husvagn efter att batteriet har laddats.
3

Kontrollera om det finns rost runt batteripolerna. Om så är fallet, tvätta dem med en cola-baserade läsk och en tandborste. Syran i coladrycker bryta ner korrosion och tandborsten tar bort det från terminalerna. Fäst kablarna och prova att starta Caravan.
4

Vrid tändningsnyckeln och se om det finns någon stamning eller vid stopp av motorn. Om så är fallet, är Caravan sannolikt låg eller ut ur gas. Öppna tanklocket och häll en eller två liter i tanken. Tryck på gaspedalen och starta sedan Caravan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128910.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.