Hur du ändrar en Solenoid

En solenoid är en anordning som gör att elektriska strömmar att passera genom det, vilket orsakar solenoiden att bli magnetiska. De lindade ledningar inuti solenoiden som tillåter den magnetiska egenskapen likadan förändring kan skadas och slutar arbeta. I så fall måste du ändra det. En gemensam plats för att detta ska ske är i starter av bilen där du har en starter solenoid monterad på insidan av motorn också. Saker du behöver
Hylsnyckel
ersätter startrelä
Visa fler instruktioner
1

Lossa kablarna som ansluter till ditt bilbatteri för att undvika strömspikar eller eventuella chocker när du byter solenoiden.
2

Dra upp tråden heter kommandot tråden ur solenoiden. Denna tråd har vanligtvis en färgad plugg ansluter den till solenoiden.
3

Ta bort muttrarna på solenoiden med en hylsnyckel. Det finns två muttrarna på solenoiden kvarhållande trådarna och en enda mutter ovanför och till sidan av solenoidhuset som fäster den till insidan av bilen.
4

Inspektera ledningar på solenoiden noggrant så du kan upprepa det för den nya. Ta sedan bort ledningarna genom att lossa muttrarna som håller det på.
5

Dra solenoiden ut ur bilen och glida ersättande bit in i dess ställe. Se till att du ordna det precis som den gamla.
6

Dra åt alla muttrar på solenoiden dra åt dem med skiftnyckeln när du är säker på positioneringen.

7

Ställ trådarna på de nya magnetventiler inlägg och fäst dem med de nya brickorna med ersättnings bit. Kontrollera att du ansluter kablarna precis som de var på den gamla solenoiden.
8

Dra trådarna och brickor på plats med de medföljande nya muttrar och återansluta kommandot tråd för att slutföra då spolen.

9

Anslut batteriet till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128882.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.