Hur vinterförbereder en Airstream Trailer

Airstream trailers oanvänd genom de kalla vintermånaderna kräver vinterförvaring för att förhindra skador på sina flytande system. Om du lämnar flytande i din släpvagn system genom vintern, kommer vätskan fryser och skadar spillvattentank och slangar i hela fordonet. För att förhindra denna skada och att förbereda trailern för vintermånaderna, måste du tömma all vätska från släpvagnen. Saker du behöver
RV dumpa stationen
Skiftnyckel
Tre-tums avlopp slang
Unflavored RV frostskyddsmedel
Eluttag
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lokal soptipp station där du kan tömma din Airstream vatten och avloppstanken. Kör vagnen till soptippen stationen och parkera den nära soptippen stationens avlopp hål. Nivå släpet och sedan stänga av varmvattenberedaren och vattenpumpen.
2

Töm både färskvatten och varmt vattentankar genom att öppna de varma och kalla vatten kranar på alla vattenkällor, inklusive dusch . Öppna den låga linjen punkten avlopp under vagnen. Tryck och håll högtrycksspolning på toaletten för att tömma enheten. Töm alla apparater som innehåller vatten och låt rinna av allt vatten filterbehållare är anslutna till systemet. Sätt tillbaka de tomma kapslarna. Stäng linjen och kranar efter avrinning.
3

Ta bort en ¼-tums fällor avfall stuprör underifrån släpvagnen med hjälp av en skiftnyckel för att ta bort de två muttrarna som håller dem på plats. Dra de U-formade fällor från släpet och tömma någon vätska inuti dem. Byt ut fällor.
4

Stäng båda ventilerna är placerade på din vattentank, och ta sedan bort hållarhylsan tankutloppet. Fäst tre-tums avlopp slang till tankens utlopp och skruva fast den ordentligt på plats. Avslöja dumpa stationens avlopp hålet och kör den andra änden av slangen i det, utvidga slangen ungefär sex inches ner öppnandet av avlopp anslutningen.
5

Öppna den svarta tanken ventilen för att tömma toalettavfall tank. Vänta på flödet från tanken till slut och sedan stänga ventilen.
6

Öppna den grå tanken ventilen för att tömma gråvatten tank innehållande det smutsiga kranvatten. Vänta tills vattenflödet upphör och sedan stänga ventilen och ta bort slangen. Byt utloppslock. Lyft friliggande änden av slangen och håll upp det något att tömma all överbliven vatten i avloppet.
7

Kör några icke drickbart vatten genom slangen för att skölja ut det och sedan dra slangen från avloppet. Skölj slutet av slangen med icke drickbart vatten innan du lägger undan det. Återgå locket till soptippen stationen hålet.
8

Lägg en kopp unflavored, giftfri RV frostskyddsmedel till alla fällor vatten avlopp och på toaletten.
9

Fullt ut några batterier som finns i RV (med ett eluttag) för att förhindra att de fryser under vintern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128685.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.