Hur att byta batteri i en 2000 Harley Wide Glide

Uppkallad efter den breda rakade, gaffel förbinder framhjulet på styret, Harley Wide Glider är en klassisk cykel med en kraftfull motor. För att driva denna motor, måste din Wide Glide batteri laddas helt och fullt fungerande. När batteriet inte fungerar upp till snus, kan det vara nödvändigt att byta ut det. Byte av batteri i en 2000 Harley Wide Glide kräver att du åt batterifacket under sätet och försiktigt bort det gamla batteriet utan att skada cykel eller skada dig själv. Saker du behöver
Handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

åt batterifacket på din Wide Glide genom att ta bort sitsen. Sitsen är hålls på plats av pressade plastclips. Lyft upp på höger sida av sätet och det kommer att dyka upp på plats. Batterifacket är under sitsen.
2

Ta på handskar och skyddsglasögon. Ta bort kablarna som leder till den negativa (svarta) terminal, följt av de kablar som är anslutna till den positiva (röda) terminal. Dessa ledningar bär laddade ström från batteriet i det elektriska systemet i din Harley.
3

Täck varje ände av de negativa och positiva terminal ledningar med svart eltejp. Detta kommer att skydda dig mot farliga stötar samtidigt som du tar bort och byter din cykel batteri.
4

Lyft ut batteriet ur facket. Ställ den åt sidan för korrekt avfallshantering senare.
5

Placera det nya batteriet i batterifacket. Kontrollera att anslutningarna är placerade på samma sätt som de var med det gamla batteriet.
6

bort eltejp från trådändarna. Sätt tillbaka ledningarna till den positiva polen, följt av den negativa polen.
7

Sätt tillbaka sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128601.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.