Var Är bränslefilter Belägen på en 1982 Isuzu pickup ?

Bränslesystemet på en 1982 Isuzu pickup ingår bränsletanken , bränsleledningen , bränsleinjektom och bränslefiltret . I bränslefiltret är den del av bränslepåfyllning system som renar bränslet av smuts och andra föroreningar. Med tiden kan filtret bli igensatt med smuts , vilket gör att motorns prestanda på fordonet som skall äventyras . Isuzu rekommenderar att du kontrollerar bränslefiltret om det 1982 pickup ofta och byt ut den vid behov . Den första och enklaste del av den processen är att lokalisera filtret. Saker du behöver
Handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Isuzu pickup på plan mark och dra åt parkeringsbromsen . Pop öppna huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet .
2

Lokalisera fjäderben nära framsidan av motorn på passagerarsidan . Bränslefiltret är monterad på bränsleledningen montering på passagerarsidan av fjäderben. Ett annat sätt att hitta bränslefiltret är att följa bränsleledningen från passagerarsidan tills du kommer till bränslefiltret .
3

Identifiera bränslefiltret som en grå eller svart cylinder ca 3 inches i diameter . Bränslefiltret är ansluten till bränsleledningen i båda ändarna , med en sida av bränsle linje till motorn och den andra sidan körs under lastbilen till bränsletanken .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128073.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.