Felsökning av en digital hastighetsmätare

Även en hastighetsmätare är bara en liten del av ditt fordon, är det oerhört viktigt, för utan ett fungerande hastighetsmätare du har ingen verklig sätt att avgöra din aktuella hastighet (åtminstone tills en polisman drar dig över och visar dig radarn behandlingen). På grund av detta, om du tror att hastighetsmätaren i bilen inte visar en korrekt hastighet du behöver för att felsöka enheten för att korrigera eventuella problem som kan förekomma. Saker du behöver
Portable
hastighetsmätare
Visa fler instruktioner
1

Verifiera din hastighet med en portabel hastighetsmätare. Dessa finns tillgängliga på de flesta sport bra butiker och används för att avgöra hur snabbt cyklar resa, men du kan använda den här enheten för att testa din digitala hastighetsmätaren. Slå på den köpta enheten och börja köra. Om du hittar det finns en stor skillnad mellan den nya hastighetsmätare och digital en installerad i bilen du vet att du har ett problem med den installerade utrustningen.
2

Kontrollera anslutningen hastighetsmätaren kabeln. Det löper från insidan av din motor till din hastighetsmätare. För den exakta platsen, kolla bilens ägare manual. Denna kabel skall fästas säkert på anslutningsingång går i instrumentbrädan (när du öppnar huven på bilen detta körs direkt under vindrutan).
3

Byt hastighetssensorn. Detta är vanligtvis den apparat, som orsakar problem med digital hastighetsmätare. Typiskt hastighetssensorn är placerad mellan motorn och axeln, även om igen platsen kan variera beroende på ditt fordon. Även efter att ha tittat igenom instruktionsboken, om du känner dig obekväm med hastighetssensorn ut själv (du oftast måste ta bort luftfiltret och flera andra delar av utrustning att få tillgång till givaren), ta bilen till en lokal mekaniker.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128593.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.