Vad är syftet med hubcaps?

En navkapsel eller hjul täcka, är en dekorativ bit som täcker området center i en bil däck. Hubcaps används främst av estetiska skäl. Däremot ger de några mindre säkerhet och aerodynamiska fördelar. Funktion

En navkapsel ställning över mitten av hjulet ger viss väderskydd, vilket bidrar till att förhindra rost och korrosion av klackar och nitar.
Effekter

Navkapslar kan orsaka en bil för att vara mer aerodynamisk och därmed öka, men minutiöst, bränsleeffektivitet.
Fördelar
p Om hjul klackar inte ordentligt åtdragna, kan de ramla av. Om en navkapsel är närvarande, kommer de att falla i hjulsidan och jingel, varna föraren så att omedelbar uppmärksamhet kan ges. Wheel klackarna falla av obemärkt kan leda till att hela däcket kommer utanför bilen. Trots att inte vara nödvändig
Potential

kan navkapslar vara något dyrt, så om en ägare inte sysslar med estetiska fördelar, generiska navkapslar finns. Begagnade navkapslar kan köpas för en billigare kostnad från en återvinning gård.


Överväganden Förekomsten av navkapslar kommer att påverka andrahandsvärdet på bilen, så en individuell intresserade av att sälja vill garantera närvaron av alla fyra navkapslar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125503.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.