Skaffa Körkort Records i Ontario

En drivande post ger information om en förare historia av fällande domar, böter, suspensioner och återanpassningar. Detta kan vara till hjälp för alla som söker framtida anställning eller bara vill träna mer försiktighet på vägen för att undvika inför allvarliga konsekvenser. Förare i Ontario, Kanada, har flera alternativ för att erhålla körning poster, som finns i olika typer på flera platser. Instruktioner
1

Bestäm den lämpligaste metoden för att få din körning post. En ansökan kan göras personligen på ett ministerium för Överföring av Ontario (MTO) kontor, per post eller genom att lämna in en ansökan på nätet. Tre år, fem år och utökad körning poster finns tillgängliga på begäran, men endast de två första kan beställas på nätet.
2

Lokalisera ett MTO-licens utfärdande kontoret eller service Ontario kiosk i ditt område om du vill hämta din färdregistreringen personligen. Denna information kan hittas i regeringen avsnitt av en telefonbok. Du kommer att behöva presentera dina kanadensiska körkort och fylla i en blankett som anger vilken typ av körning rekord du behöver. Avgiften är CAD $ 12 för en vanlig drivande post och $ 18 för en bestyrkt kopia.
3

Ring ministeriet för transport på 1-800-387-3445 och följ instruktionerna för att få din körning posten levereras per post. Din ansökan ska skickas till Licensing Administration och stödkontoret (se Location nedan).
4

Besök Driver and Vehicle onlinetjänster på ServiceOntario hemsida för att beställa din online drivande post (se Resurser nedan) . Du måste vara bosatt i provinsen Ontario att vara berättigade till den här tjänsten, och du får bara en kopia av din körning rekord. Du blir ombedd att ange ditt körkort och bekräfta en postadress på hemsidan. Fortsätt med elektronisk betalning av CAD $ 12 och vänta 10 till 15 arbetsdagar för leverans av din körning post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124900.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.