Min Jeep Comanche startar inte

Jeep Comanche är en pickup med en Cherokee-baserat organ, styling och fjädring. Den Comanche var i produktion från 1986 till 1992. Under denna tid fanns det ett fåtal påminner om problem som drabbade lastbilen förmåga att starta. Diagnosen av varje problem kan hjälpa dig avgöra om du kan reparera den själv eller ta bilen till en professionell. Instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset. Om tändningen inte slås, kan ratten låsas. Vicka nyckeln när du vrider på sidan ratten till sida. Om de viktigaste varv, inte bilen inte startar och inget ljud kommer från motorn, kan problemet vara i tändningslåset. 1986 Comanche har varit kända för att ha styrning frågor spö anpassning som kan påverka tändningen. Chrysler kommer att reparera detta problem om det upptäcks.
2

Vrid nyckeln till "On" läge men starta inte bilen. Kontrollera om strålkastare, interiör belysning, eller vindrutetorkare fungerar. Om de inte är, så batteriet kan tömmas och behöver laddas eller bytas ut om det inte kommer att hålla laddningen.
3

Veva bilen och lyssna på alla ljud som bilmärken. Ett klickande ljud indikerar en felaktig starter. En knackar buller innebär att det finns ett möjligt problem med bränslepumpen eller bränsleledningen. Jeep Comanche har haft problem med slangarna till bränslesystemet är felaktigt ansluten.
4

Kontrollera vätskor i bilen. Låga eller inga vätskor kan orsaka problem med motorn, bland annat att inte starta ordentligt. Det kan också indikera att det finns en läcka i motorn. Oljan, transmissionsolja och kylvätska alla bör kontrolleras för att säkerställa att de är på rätt nivå. Inte bara kan starta problem uppstår, men kontinuerlig körning med liten eller ingen vätska kan orsaka allvarliga skador på motorn.
5

Lägg en gallon bensin i bränsletanken. Även om Comanche har en bränslemätare, kan det ge felaktiga värden. När du lägger bränsle, försök att starta motorn. Den 1986 Jeep Comanche har ett återkallande på bränslesystemet. Bränsleledningen kan lossna, vilket tillåter bränsle att läcka. Inte bara kan detta orsaka Comanche att ha start problem, men det kan också leda till eventuell brand i motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128562.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.