Hur man använder en pump Transmission Fluid

En transmissionsolja pump är en hand-pumpad vakuum som avlägsnar vätska från transmissionen. Med hjälp av en fluidpump är en ofta en föredragen metod, eftersom den inte kräver att tappa pannan överföring avloppet, vilket ofta drenches mekaniker i olja. Den fluidpump drar vätska från toppen av motorns hålighet istället för att behöva glida under fordonet. Denna metod sparar tid, energi och kostnader för en bil verkstad. Saker du behöver
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta, och vänta ca 30 minuter tills motorn svalnar. En varm motor kan orsaka värmeskador på huden.
2

Pop huven och leta överföringen oljestickan --- oftast en gul, röd eller svart ring placerad mellan batteriet och luftintaget , även om dess utseende kan variera beroende på märke och modell på fordonet. Kontrollera instruktionsboken för den exakta platsen.
3

Ta ur oljestickan, och placera änden av plaströret i transmissionen röret. Mata ner röret tills det når botten av transmissionen tråget.
4

Stäng plast spärren på luft pumpens slang. Pumpa kolven 30 till 50 gånger. Öppna plastspärren, och vänta på vakuumtanken för att suga upp all vätska. Avlägsna plaströret från transmissionen.
5

Placera en tratt i transmissionen röret. Läs den mängd vätska som sugs ut ur tanken på sidan av vakuumtanken. Häll denna mängd växellådsolja i tratten. Sätt tillbaka oljestickan, och stäng motorhuven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128405.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.