Hur koppla in batteriet i en Ford F350

Ansluta batteriet i din Ford F350 är inte olik den hos någon bil eller lastbil, men du kommer att behöva starta trucken efteråt att låta datorn anpassa sig. Batteriet som används i F350 är en övre inlägget batteri och du kan komma åt kontakterna från framför lastbilen. Rena, fasta anslutningar är viktigt för att batteriet ska fungera på topp och starta motorn varje gång. Byt alltid F350 batteri med ett batteri rätt storlek och klassad för lastbilen. Du kan få en ersättning på en Ford-återförsäljare eller på en Biltema. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Placera rätt storlek och betygsätt batteriet i utrymmet i motorrummet av din F350. Placera batterihållaren vid basen av batteriet på läppen på batteriet. Dra åt bulten med en hylsa och spärrskaft, håller batteriet i facket.
2

Lokalisera de positiva och negativa inlägg på batteriet. Batteriet har en stor plustecken nära den positiva stolpen och ett minustecken nära det negativa inlägget.
3

Placera den positiva batterikabeln från lastbilen på positiva inlägg. Den negativa kabeln är röd och har en mindre kabel ansluten till den.
4

Dra åt bulten på positiva bult med en skiftnyckel tills det är säkert. Dra inte åt bulten.
5

Placera den negativa batterikabeln på negativa inlägg på batteriet. Dra åt bulten med en skiftnyckel. Placera plastlocket över batteriet - det sitter på plats och inte kräver vasaller
6

Starta trucken och låt den gå tills motortemperaturen uppnår normal arbetstemperatur.. Låt bilen gå på tomgång en hel minut.
7

Slå på luftkonditioneringen och låt motorn gå på tomgång en hel minut. Kör lastbil till 10 miles för att låta datorn slutföra Återinlärning tomgång och bränsle strategi för motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125757.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.