Hur man tar bort blå tejp från en vindruta

När vindrutan på en bil helt ersätts, är det limmas på plats med hjälp av ett speciellt lim. Även limmet stelnar snabbt tar det ungefär 24 timmar för att fullständigt härda. För att ge ytterligare stöd till glaset under denna tid, de flesta glas reparation proffs sträcka en lätthäftande, blå tejp från vindrutan tillbaka på karossen. Efter en lämplig tidsperiod har förflutit, kan fordonsägaren bort tejpen från bilen. Saker du behöver
Rakblad
Icke-slipande trasa
denaturerad alkohol
Visa fler instruktioner
1

Från framsidan av vindrutan försöker att skala upp en del av det blå bandet med nageln. Om det behövs, använd ett rakblad för att skrapa längs kanten på bandet tills bandet höjs tillräckligt för dig att förstå det mellan fingrarna.
2

Dra bort tejpen på vindrutan i en långsam rörelse fortsätter över målade övre delen av bilen. När bandet kommer ut, kasta den i papperskorgen.
3

Upprepa peeling processen långsamt avlägsna återstående blå tejp från vindrutan. Det finns alltid minst två stycken, men ibland finns det mer.
4

När alla blå tejpen avlägsnas gälla 1 tsk. av denaturerad alkohol på ett icke-slipande trasa.
5

Torka vindrutan där bandet var placerad för att avlägsna eventuella smärre spår av limrester kvar från tejpen.
6

Kör handen över målade övre delen av bilen för att se om du känner några rester. Om rester förekommer, tillämpa ytterligare 1 tsk. av denaturerad alkohol till en ren del av trasan och torka försiktigt bort limmet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128365.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.