Hur öka Exhaust

Lager avgassystem installerade på fabriken för massproducerade bilar är oftast utformade för att redovisa och balans kostnader, ljud, prestanda och livslängd. Typiskt är avgaserna underdimensionerade, som har effekten att reducera ljud och kostnad, men kan ofta också negativt påverkar prestanda. Ökning av avgasflödet i bilen kan leda till en ökning av hästkrafter och motorns prestanda. Vid ökning av avgas genomströmning av avgassystemet, kan man också notera en ökning av bullernivåer. Instruktioner
1

Installera ett dubbelt avgassystem. Dubbla avgassystem kör avgasrör från varje grenrör, på vardera sidan av motorn, till avgasrören. Detta fördubblar huvudsakligen volymen av utrymme genom vilket avgaserna kan portas. Även om detta inte kommer att fördubbla avgaserna genomströmning, ökar avsevärt den möjliga flöde, eller genomströmning, genom avgassystemet.
2

Installera en cross-rör eller dual-in ljuddämparen på ett dubbelt avgassystem . Eftersom många motorer, i synnerhet V-8s, har ojämn bränning, avgaserna lämnar motorn i pulser, snarare än i ett jämnt flöde. En cross-pipe eller dubbelband i ljuddämparen, kommer att tillåta en del av trycket från ett avgassystem som skall utjämnas av den andra avgassystemet. Denna utjämning resulterar i ett jämnare flöde av avgaser och ökar hästkrafter produktionen av motorer med oregelbundna bränning mönster.
3

Öka röret storleken på avgassystemet. Ökning av diametern med 1/2 tum ovanför storlekar mäldrör kommer vanligtvis öka prestandan av fordonet, på grund av bättre flöde. Kontrollera med din lokala ljuddämparen företag eller prestanda garaget för att avgöra exakt vad rördimensioner ger bäst avkastning för just din bil.
4

Montera en rak rör ljuddämparen systemet. Raka rör dämpare tillåter avgaserna att gå från ena änden till den andra obehindrat. Om du kan hålla upp ljuddämparen och titta igenom från ena änden till den andra, är det en rak-pipe design. Eftersom avgaserna inte bromsas i ljuddämparen, kan större volymer gas skickas genom. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127757.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.