Felsökning Bil & Vehicle Problem

Ett fordon med en gasdriven motor är ett komplicerat system, sätta ihop med hjälp av olika mekanismer och verktyg. Komponenterna är många, vilket oundvikligen ökar antalet problem ett fordon får uppleva. Från enkla lösningar såsom tomma gasbehållare till komplicerade reparationer såsom brutna generatorer, kan fordon problemen varierar i komplexitet. Att förstå hur du felsöker din bil och minska antalet möjliga problem kommer att avsevärt minska tiden bilen tillbringar bryts ned, och det kan minska kostnaderna i samband med att reparera den. Instruktioner
1

Sök efter eventuella återkallelser eller Tekniska bulletiner service som har utfärdats för bilens märke och modell av tillverkaren. Problemet kan ligga i en felaktig del.
2

Läs rapporter skapas om bilens märke och modell för att avgöra vilka problem upplevdes av andra fordonsägare i deras långvarig användning av bilen. Hitta dessa artiklar på tillverkarens webbsidor eller tredje parts granskare.
3

Följ steg-för-steg diagnostisera föreskrifterna nätet av tekniker och bilföretag reparation. Begränsa bilens potentiella problem med dessa interaktiva frågeformulär som frågar en rad frågor om dess prestanda. Begränsa problemet
4

ner till ett delsystem i bilen utifrån dess udda prestanda. Till exempel, om bilen gnisslar när du trampar på bromsen, kan du ha ett problem i bromsen delsystemet.
5

Watch för någon av bilens varningslampor att visas. Din bil är sannolikt utrustad med inbyggd lampa symboler längs instrumentpanelen som visas när bilen upplever ett problem. Matcha lampa som tänds med det specifika problemet i samband med det ljuset, som låg bränslenivå eller ojämnt däcktryck. Kontrollera dina bränslemätare och motorns temperatur också.
6

Lyssna efter ljud som din bil gör som är onormala. En veva ljud under tändningsfasen av start-up kan indikera att batteriet är svagt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128298.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.