Hur man tar bort djupa bilnyckel Repor

En djup bilnyckel scratch betyder inte nödvändigtvis en dyr ny lack. Bilar har ett tjockt lager av färg, vilket innebär att ta bort de bästa skikten minskar inte dess utseende. Borttagning av scratch framgångsrikt innebär att man använder vissa produkter och förfaranden för att säkerställa att ingen annan skada sker till bilens färg. Saker du behöver
flytande diskmedel
Bucket
Sponge
Dukar
Svart eller vit skokräm
Rags
2000 - till 3000-grit vått /torrt sandpapper
Rubbing
Visa fler instruktioner
1

Rengör repad yta med en tvål svamp. Blanda 1 tsk. flytande diskmedel i en hink med varmt vatten. Tvätta bort smuts och damm från området. Skölj med kallt vatten och torka torrt med en mjuk trasa.
2

Sätt 1/2 tsk. svart skokräm på en trasa. Gnid polish i scratch märket. Använd svart polish för ljusa bilar och vit polish för mörka färger. Ta bort överflödigt lack från runt scratch område med trasan
3

Fukta en våt /torr 2,000 -. På 3000-grit ultra-fint sandpapper med kallt vatten. Pressa en droppe flytande diskmedel på sandpapper.
4

Sand repor sakta med lätt tryck. Gnid sandpapper och tillbaka, väta det efter fem eller sex slag. Fortsätt gnugga repa tills du inte längre ser skokräm.
5

Place 1 tsk. gnugga förening på en mjuk trasa. Gnid föreningen i det drabbade området med cirkulära rörelser. Ta det grumliga föreningen från färgen med en ren trasa, polering det till en ren glans.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128239.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.