Hur ta reda på om en bil har Keyless Entry Capabilities

Många moderna bilar är utrustade med ett nyckellöst system för inresa installerats av tillverkaren. Detta gör att du kan öppna och låsa dörrarna med hjälp av en trådlös fjärrkontroll. Nyckellösa system varierar beroende på tillverkare och modell, ofta förändras från år till år. Det finns några sätt att avgöra om ett keyless inresa system är installerat på en bil, det bästa och enklaste att förlita sig på bilens chassinummer (VIN). Instruktioner
1

Konsultera de handlingar som medföljde bilen vid köpet. Ofta de specifikationer och detaljer kommer att vara på försäljningsrapport, informera om alla funktioner i din bil.
2

Undersök din handbok eller fråga din återförsäljare om de avlägsna instruktioner posten programmering. Många bilar kan du manuellt programmera en trådlös fjärrkontroll för att arbeta med det nyckellösa låssystemet. Detta kräver oftast en uppsättning steg som involverar tändningen och dörrlås. Efter programmeringen kommer att bekräfta huruvida fordonet har ett avlägset system för inresa.
3

Undersök VIN. Varje fordon har en unik VIN som kodar information såsom år, märke och modell. Ingår i VIN är ett unikt serienummer för din bil. Den VIN kommer antingen vara i instruktionsboken eller titel, på en typskylt på ditt fönster eller inne förarsidan dörrkarmen på en typskylt. Om du inte kan hitta den 17-karaktär VIN, kontakta tillverkaren för att få hjälp.
4

Ring eller maila fordonstillverkaren och be om information om fjärr-post system. Du kommer att behöva uppge märke, modell, år och VIN. De kommer att ha alla specifikationer för ditt fordon på filen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128207.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.