Hur man installerar Wiper Linkage Bussningar

Vindrutetorkare koppling bussningar hjälpa till att hålla vindrutetorkaren på plats. De finns under huven på bilen och är nödvändiga för torkararmen och bladet att fungera korrekt. Dessa linkage bussningar kan skadas genom ständig användning och behöver bytas ut. De är små bitar av plast som måste noga installerat för torkarna att fungera korrekt. Saker du behöver
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
skruvmejsel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Dra torkarna rakt ut ifrån vindrutan. Tryck ned och skjut torkar utåt för att ta bort den från armen. Upprepa processen för torkaren på den andra sidan. Ta bort torkararmen med en hylsnyckel. Lossa muttern som håller torkararmen på plats och ställ den åt sidan. Dra torkarenheten ut och upprepa processen för vindrutetorkare på andra sidan.
2

Dra upp skärmen på framsidan av fordonets vindruta för att komma torkarenheten. Leta både på lång och kort spö tillsammans med två leder och en manöverstång fäst torkarmotorn axel. Ta bort de tre skruvarna som håller varje tapp på plats med en stjärnskruvmejsel. Lossa och ta bort den sexkantiga muttern som håller manöverstången på plats med en hylsnyckel. Dra hela enheten ur avtappningslådan.
3

Pop huven och demontera stängerna och leder. Bänd upp alla plast koppling bussningar med en platt skruvmejsel. Dra mejseln under bussningar och dra upp. Kasta alla gamla bussningarna bort. Lägg ut alla de nya bussningarna och se till att det finns tre mössor och en med ett hål rakt igenom den.
4

Skjut bussningarna in i staven hål med en tång. Ställ dem på stången hålen och försiktigt pressa dem på plats. Anslut manövreringsstiftet som kommer från motorn till bussningen. Det klickar på plats och upprepa processen för alla linkage bussningar.
5

ihop torkarenheten precis som den togs bort, men i omvänd ordning. Fäst vindrutetorkarna och slå på fordonet. Testa torkarna att se till att de fungerar som de ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131326.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.