Placering av termostat på 1994 -talet 3,1

Termostaten på en 1994 Buick Century är en del av kylsystemet . Det hjälper till att reglera den tempererade av motorn. När temperaturen hos motorn blir för högt , öppnar termostaten och tillåter kylmedel att strömma in i cylinderblocket och kylaren. Detta flöde av kylvätska bidrar till att upprätthålla arbetstemperaturer för bränsleeffektivitet och skydd av motorn . Kör din bil med en trasig termostat kan orsaka allvarliga skador på din motor . Saker du behöver
Justerbara Handskar skiftnyckel
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Park din Buick Century på en säker plats på plan mark . Dra åt parkeringsbromsen att hindra fordonet från att rulla . Öppna huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet .
2

Trace förarsidan av motorn till övre motorn området tills du når där kylarslangen ansluter till motorn . Detta är vattenutloppshuset enhet .
3

Lossa och ta bort skruvarna som håller kylvätska aggregatets utlopp bostäder , med hjälp av en skiftnyckel . Avlägsna skyddets sköld för att exponera termostaten , som är monterad på insidan av vattenutloppshuset enhet . Termostaten har en koppar cap omgiven av ett silver spole .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128072.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.